skip to Main Content
Vanaf 60 euro gratis bezorgd-binnen 3 werkdagen in heel Nederland - eenvoudig retourneren
        
Hartelijk Welkom Op Mijn Blog Over Het Ontstaan Van Sieraden Lijn Nikki Namasté!

Hartelijk welkom op mijn blog over het ontstaan van sieraden lijn Nikki Namasté!

Hopelijk raak je hier geïnteresseerd in de achtergrond van mijn eigen sieraden lijn, en uiteraard mijn beweegredenen om een webshop te beginnen. Een internetwinkel vol met bijzondere sieraden die uniek en handgemaakt zijn.

Maar, ik zal me eerst even aan je voorstellen: mijn naam is Lydia Kielstra (eigenlijk ‘de Bruin-Kielstra’, maar daar moet ik nog even aan wennen). 😉  Moeder van zoontje Mats en getrouwd met mijn lieve man Sander.

Van oorsprong ben ik industrieel ontwerper, met een passie voor materialen, vormen en kleuren. Jarenlang heb ik gewerkt bij een groot in-store communicatie bedrijf, als senior designer, totdat ik voelde dat ik mijn oorspronkelijke creativiteit begon kwijt te raken.
Je werkt immers steeds in opdracht van andere bedrijven met al hun wensen, eisen en budgetten, en krijg je te maken met enorm veel beperkingen. Dan ben je vervolgens bezig die op te lossen in plaats van lekker vrijuit creatief bezig te zijn!

industrial designer

Dus…je gaat nadenken…”is dit wat ik wil blijven doen?” Het antwoord was nee! Ik ben toen begonnen met het hervinden van mijn passie. Ontwerpen. Creatief zijn. Nieuwe dingen bedenken. Mensen blij maken! Maar goed, hoe begin je? Hoe maak je van je dromen een concreet plan? Ik geloof er heilig in, dat als je ergens een passie voor hebt, je jezelf daar vol moet ingooien! Dan komt er uiteindelijk iets heel moois uit. En gelukkig was die passie er nog!

Voor mij Rabatt is de grootste passie mensen blij maken. Wat is er nou leuker om te zien dan mensen die ergens verwonderd naar staan te kijken…met de mond een beetje open. 😉
Dat werd voor mij de grote uitdaging: Ik wilde weer mooie dingen creëren, met mooie stoffen, prachtige kleuren, goede materialen en originele ontwerpen die mensen in vervoering brengen. Verder heb ik veel nagedacht over ‘verantwoord’ bezig zijn. Vooral na het zien van het filmpje ‘the story of stuff’ en het feit dat ik in mijn vorige werk heel veel plastics gebruikt heb zien worden. En dat allemaal voor tijdelijke merchandising en vervolgens gewoon weggegooid. Wat een verspilling van onze resources!

Deze twee gegevens brachten mij op het oprichten van Nikki приговор! Namasté. Mooie sieraden van goede kwaliteit, die onder goede werkomstandigheden worden geproduceerd door blije werknemers. Ecologisch verpakt en met een minimale verspilling van grondstoffen.

Het idee achter mijn juwelen is dat ze zowel strak als tijdloos zijn, en op allerlei manieren te combineren zijn. Zo heb je er veel langer plezier van! Een zilveren basis, al dan niet goud (of rose) verguld, die je kunt combineren met hoogwaardig lederen koordjes in allerlei hippe kleuren. Verder de prachtige Cone rings, verfraaid met edelstenen. Om de collectie compleet te maken zijn er bijpassende oorbellen en unieke ‘tubes’
Ik hoop dat je een kijkje neemt op de website  en ziet dat de collectie perfect is voor…een etentje, chique of casual, een feestje, gewoon naar je werk, doordeweeks, vakantie…you name it!!

I call it Nikki !schetsen

And I love the world!

xxx

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Lieve Lydia!
    Ik bewonder je talent in vormgeving en je passie om mooie dingen te maken en een glimlach op iemands gezicht te toveren! Jij vervult de slogan ‘Follow your dreams, follow your talent! ‘ I ❤ it !

Geef een reactie

Close search
Winkelmand
Back To Top