skip to Main Content
Vanaf 60 euro gratis bezorgd-binnen 3 werkdagen in heel Nederland - eenvoudig retourneren
        
lydia kielstra
jewellery designer

  

Wie is Nikki Namasté?

Van oorsprong ben ik – Lydia Kielstra het gezicht achter Nikki Namasté – industrieel ontwerper, met een passie voor fijne materialen. Mijn vader bracht me lang geleden deze liefde bij vanuit zijn houtwerkplaats. Als jong meisje ontdekte ik hoe je met handwerk en mooie materialen prachtige dingen kunt maken waar mensen blij van worden.

Reizen is een van mijn grootste inspiratiebronnen vanwege de ontmoetingen met andere culturen en hun bijbehorende gebruiken. Een fascinerend gegeven waar ik achter ben gekomen is dat juist in de minder bedeelde landen de meeste creativiteit, vakmanschap en toewijding te vinden zijn. De slogan; ‘Nikki loves the world’ is dan ook niet zomaar uit de lucht komen vallen.

Consuminderen

Laten we daarom zuinig op de wereld, onze kinderen en onszelf zijn. Ik ben me erg bewust van de zin en onzin van dingen die we graag willen bezitten. Zelf ben ik selectief. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor mij doorslaggevend. De sieraden van Nikki Namasté passen binnen deze criteria: we bieden je stijlvolle sieraden om vrolijk van te worden die ook nog eens lang mee gaan.

Het idee achter de juwelen (handgemaakt met Sterling zilver of slijtvast goud/rosé goud verguld) is dat ze zowel strak als tijdloos zijn, en je ze op allerlei manieren kunt combineren samen met de lederen bandjes.

Dank voor je interesse, shop ze en have fun op de site.

Liefs, Lydia

“Als jong meisje ontdekte ik hoe je met handwerk en mooie materialen prachtige dingen kunt maken waar mensen blij van worden.”

Close search
Winkelmand
Back To Top