skip to Main Content
Vanaf 60 euro gratis bezorgd-binnen 3 werkdagen in heel Nederland - eenvoudig retourneren
        

Nikki Namasté is er alles aan gelegen om je bestelling aan je verwachtingen te laten voldoen. Dit doen we door duidelijke foto’s en beschrijvingen van de materialen te presenteren op de website. Ook wordt je bestelling met zorg behandeld en degelijk verpakt. Daarnaast bieden we je hulp bij het selecteren van de juiste maat.

Mocht je desondanks niet tevreden zijn over je bestelde product bieden we je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling te retourneren. Neem in dit geval contact op via het contactformulier op de website, of per e-mail : support@nikki-namaste.com De kosten van de bestelling worden terugbetaald binnen 30 dagen na ontvangst van het teruggestuurde product. De retourzending dient als ‘brievenbuspakje’ te worden gefrankeerd.

Indien je het product terugstuurt omdat je hetzelfde model in een andere maat wilt, vergoeden wij deze kosten.

De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de artikelen bij ons binnen zijn. Het product en verpakking dienen onbeschadigd geretourneerd te worden. De verzegeling dient intact te zijn inclusief de aangehechte labels. Is de verzegeling verbroken, dan kan het sieraad niet meer geretourneerd worden.

De retourzending dient als ‘brievenbuspakje’ te worden verstuurd met PostNL naar: Nikki Namasté Scholekster 48 1399 KT Muiderberg.

Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Nikki Namasté zal binnen 30 dagen het bedrag van de retour ontvangen artikelen terug storten op de rekening van de klant. Artikelen in de sale kunnen niet worden geruild.

De volgende artikelen kunnen niet worden geruild/geretourneerd:
-artikelen die niet in originele staat en/of verpakking verkeren; als de verzegeling met de labels verbroken is.
-artikelen die gedragen/gebruikt zijn.
-artikelen uit de sale kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
-onvoldoende gefrankeerde retourzendingen

Indien de klant zich niet aan deze voorwaarden houdt dan kunnen de artikelen niet worden geruild/ geretourneerd.
Alle gemaakte kosten worden dan op de klant verhaald.

Close search
Winkelmand
Back To Top