skip to Main Content
Vanaf 60 euro gratis bezorgd-binnen 3 werkdagen in heel Nederland - eenvoudig retourneren
        
Welkom In De Wereld Van Nikki Namasté

Welkom in de wereld van Nikki Namasté

Nikki Namasté is een nieuw en innovatief sieraden merk, voor vrouwen die creatief en onderscheidend durven te zijn. De sieraden en accessoires zijn handgemaakt,  duurzaam, prachtig afgewerkt én betaalbaar.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen, zoals zilver, goud en leer. Omdat je kunt blijven combineren met de laatste modekleuren en accessoires is jouw look altijd up-to-date en heb je lang plezier van de items.  Door deze items met respect te creëren kunnen deze een langere tijd gedragen worden. Het woord Namasté betekent treffend: “Ik heb respect voor jou”.

Via de unieke ‘Mix favoriet and Match’ pagina op de website kan je letterlijk duizenden combinatiemogelijkheden maken, voor iedereen is er een passend sieraad.

Voor Nikki Namasté is het doel: mensen blij maken! Door jou de vrijheid te geven een eigen look te creëren, met producten waarvan je weet dat ze met liefde zijn gemaakt door onze vakmensen, die werken met passie en plezier. Maak jezelf of iemand anders blij met zo’n veelzijdig en uniek sieraad!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Close search
Winkelmand
Back To Top