skip to Main Content
Vanaf 60 euro gratis bezorgd-binnen 3 werkdagen in heel Nederland - eenvoudig retourneren
        
Ken Jij De Kracht Van Een Acht?

Ken jij de kracht van een acht?

Wist je dat een lemniscaat de verbinding symboliseert tussen lagere en hogere spirituele krachten? Lydia Kielstra van Nikki Namasté verwerkte het symbool in een prachtige ketting.

Contributor: Karlijn Visser via Holistik.nl
04.04.2016

Een baan als industrieel ontwerper opzeggen en een eigen label opzetten. Lydia Kielstra deed het. Haar missie? Mensen blij maken met sieraden die op allerlei manieren gedragen en gecombineerd kunnen worden. Zelf zijn we dol op de multifunctionele ketting ‘Necklace Long’. Draag ‘m met een elegant simpel jurkje of over een dunne coltrui en je outfit is af. Het leuke is dat je de ketting met én zonder de 8-hanger kunt dragen. Ook maak je de ketting een stuk korter door deze dubbel te draaien. Zo heb je eigenlijk een nieuw sieraad in een handomdraai.

Consuminderen
De sieraden van Nikki Namasté zijn bovendien duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Wij geloven dat je uiteindelijk van consuminderen een stuk gelukkiger wordt. Koop liever eens in de zoveel tijd echt iets moois voor jezelf waar je je op hebt verheugd. Dat voorkomt een hoop hap snap aankopen. Van Nikki’s sieraden word je én vrolijk én ze gaan nog eens lang mee.

Lemniscaat symbool
Lemniscaat is een Grieks woord. Het betekent bloemenguirlande en werd gebruikt wanneer een overwinnaar na een hardcore gevecht werd onthaald. Hoe dit er dan uit ziet? De winnaar kreeg een guirlande om het hoofd, die kruiste op het hart. De benedenlus hing rond het onderlijf. In de 17e eeuw gaf de Engelse wiskundige John Wallis een nieuwe draai aan het 8-teken. Hij presenteerde het als symbool voor de wiskundige oneindigheid. Vervolgens kreeg het later de naam Lemniscus, het Latijnse woord voor onderscheiding. In de tartot komt het symbool ook terug op de eerste kaart van de Major Arcana, de Magiër. Het symboliseert de verbinding tussen de lagere en hogere spirituele krachten. Hoe mooi om zo’n krachtig levenssymbool op je hartstreek te dragen?!

De ketting kost €74,95, de hanger €129,95. Verkrijgbaar via nikki-namaste.com.
Credits beeld: Tom ten Seldam

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Close search
Winkelmand
Back To Top