skip to Main Content
Vanaf 60 euro gratis bezorgd-binnen 3 werkdagen in heel Nederland - eenvoudig retourneren
        
[box title=”sterling silver” ver=”1″ border_color=”#ffffff” back=”#000000″ back_image=”true” align=”center” href_text=”Link” href=”http://google.com” target=”_self” href_color=”#ffffff”]Edelstenen zijn zeldzame gesteenten die om hun glans, kleur en uitstraling gebruikt worden in sieraden. Ze worden in allerlei vormen en kleuren over de hele wereld gevonden.[/box]

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten die om hun glans, kleur en uitstraling gebruikt worden in sieraden. Ze worden in allerlei vormen en kleuren over de hele wereld gevonden.

Edelstenen kunnen in vele verschillende vormen geslepen worden. Soms ‘cabochon’ oftewel een bolle vorm, of ‘gefacetteerd’, waarbij het oppervlak van de edelsteen wordt geslepen in verschillende facetten. Voor welke vorm gekozen wordt hangt af van de hardheid van de steen en van het gewenste glanseffect.

Behalve dat edelstenen mooi zijn om te zien, worden er ook helende krachten aan toegeschreven. Al tot in de verre oudheid worden edelstenen gebruikt om kwalen tegen te gaan. Op de site staat bij de kleur van jouw keuze de werking van de steen.

 

De door Nikki Namasté gebruikte edelstenen worden met de hand geslepen, zó exact dat ze in het sieraad kunnen worden ingeklemd, zonder dat er lijm aan te pas hoeft te komen!

Close search
Winkelmand
Back To Top